Salam & hello semua, rasanya setiap blogger di malaysia sudah tau advertlets.com – blog advertising in asia! bukan? Anda juga perlu tahu yang advertlets tidak akan bayar walau sesen pun sekiranya anda dengan sengaja mengklik iklan anda sendiri, menyuruh rakan blogger atau non-blogger yang lain untuk klik iklan anda sebagai tanda sokongan, anda silap ini kerana mereka sudah pun mempunyai advance click detection system selepas dinaik taraf ke beta version 1.75 dan mereka juga mampu bayar dengan syarat anda perlu bersikap jujur.

Sehingga hari ini sudah ramai yang menerima cek dari advertlets, ada juga yang sedang menuggu cek buat kali ke 3 dan ke 4, saya? belum terima apa-apa lagi :) Tengoklah gambar diatas. Kegembiraan menerima saguhati dari advertlets disampaikan melalui kreativiti individu. Kalau dulu ramai blogger bercakap mengenai iklan advertlets yang tidak keluar, code error dan sebagainya sehingga ada yang mengambil keputusan untuk tidak meletak sebarang code advertlets di blog, beri adverlets peluang dan masa untuk memperbaikinya.

Bagi yang tidak hadir ke rumpun tajaan mereka, anda juga mungkin tidak tahu mengenai gathering di kuching, jadi rajin-rajinla berkunjung ke blog mereka kerana saban hari ada je event yang dianjurkan. Rugi tak pergi, kalau niat bukan kerana makan free, sekadar memberi sokongan kepada barangan buatan tempatan itu sudah memadai.

Katanya mereka dalam proses untuk menambah format iklan kepada iklan text, ini berita baik bukan? tunggu sahaja update dari josh lim di sini

Ada apa-apa lagi yang aku tertinggal? Mungkin aku kurang bercerita mengenai kekurangan advertlets, anda ada? psst..kongsila :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...