Ini saya dengan adik saya, kami muda belia lagi itu pasal kulit kami sedikit cerah berbanding abang, kakak, pakcik dan maksu di episod lepas. Ini sambungannya, ketika saya keluar dari kulit telur yang keras tu kan, saya rasa terkejut, panas sangat sebab digoreng dalam kuali sebelum saya menjadi telur goreng atau lebih dikenali sebagai telur mata kerbau.

Tiba-tiba syamsulariff datang dan mahu saya dibungkus dengan nasi lemak, yay saya memang tak sabar nak jumpa dengan dia, tak tau kenapa, kami seolah-olah ada chemistry yang menarik diantara satu sama lain, aku dah 3 orang kawanku diletakkan didalam satu polistrin

Wah, rasa suam-suam kuku bila dimandikan dengan sambal, syamsulariff mintak sambal lebih, sukanya saya. Kawan-kawan saya juga menjerit keriangan setelah diletak sambal, sape nak mandi sambal lagi? saya nak saya nak!

Jom close-up sket, nampak tak saya? mesti tak nampak sebab syamsulariff suruh letak sambal lebih jadi saya terlindung disebalik sambal itu, nasib baik tak mati kelemasan

Ha kawan-kawan saya juga nak selit sekali, itu dia encik tebu dan akak pengat pisang, syamsulariff sungguh baik hati, dia dapatkan saya kawan baru, kini saya ada teman disamping adik ikan bilis, abang timun dan akak kacang goreng, tak lupa juga makcik nasi.

tada, inilah saya dan rakan-rakan, nyam nyam nyam, saya dengar lagi 10 minit azan nak berkumandang tanda berbuka puasa, yay saya akan dimakan, erk? saya akan dimakan?

To be continue : last episode

Sishoney anggap jumpa telur goreng bagai jumpa david beckham.

Rjuna terpaksa berpura-pura membelek handphone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...