Salam & hello to all my dearest reader, I would like to share video klip Evolusi KL Drift and Lirik Evolusi KL Drift as requested by Haikal through my Chat Box. This song was produced by James Baum and featuring Mahadir & Samir. Check it out

Haha selalu aku jumpa kalau cari kat net pasal lirik lagu, sekali takde la pulak, jadi aku translate kan sendiri, kalau ada salah dan silap sila beritahu ya. Jangan lupa doakan kejayaan aku di dalam exam paper LAW esok :) Share lah dengan kengkawan semua.

Video klip Evolusi KL Drift

Lirik lagu Evolusi Kl Drift

Hebat hebatkan
Gegar gegarkan
Laju lajukan
Laung laungkan
Evolusi KL drift

Kita mula-mula perlumbaan kini ada pula
Ingin mencabarku beradu tenaga dengan diriku
Bagaimana kau boleh fikir kau mampu
Lihatlah dirimu lihatlah aku
Bukannya berlagak lebih kereta ku segak
Kamu tersentak betul betul tak?

Gamatkan suasana di kuala lumpur
Bikin gila dari PJ ke sungai buloh
Evo RX8 Skyline dan Celica
Mencuri pandangan gadis-gadis jelita
Henti sejenak termenung seketika
Pening kataku anjakan paradigma
Pasti sensasi di kenal pasti
Hentilah di evolusi

Hebat hebatkan
Gegar gegarkan
Laju lajukan
Laung laungkan
Evolusi KL drift

Mari meluru kini lebuhraya halaku
Rampasan tempat pertama merebut gelaran juara
Ada berani mari kita bertempur
Sekitar bandaraya kita tetap berkuasa
Bahang membara ini bukan cubaan suara
Tapi jeritan-jeritan seorang juara
Katakan apa saja kami peduli apa
Kerana kemenangan di tangan anda

Fantasi sekejap kini terjebak
Menagih perasaan keseronokkan
Bersorak-sorakan itulah gaya pemenang
Itulah gaya pemenang
Evolusi menusuk dalam jiwa
Kelajuan menguasai bayangan dalam minda
Evolusi evolusi go go kl drift

Hebat hebatkan
Gegar gegarkan
Laju lajukan
Laung laungkan
Evolusi KL drift

Ulang 3 kali

Video klip trailer Evolusi KL Drift

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...